Fijne feestdagen en een goed en gezond 2023!

Een Guusje tekening met de tekst Volgend jaar staan wij weer klaar voor elkaar!

Ondanks de omstandigheden was 2022 toch een goed jaar. We hebben de ViP Cafe’s weer opgepakt. Dit zijn altijd gezellige bijeenkomsten met meestal een onderwerp dat te maken heeft met inclusie. Je bent elke 13de van de maand weer welkom in Café op 2 om mee te praten.

Wij hebben op de dag van de toegankelijkheid een busrit gemaakt met een zeer gevarieerde groep reizigers. Onze bevinden hebben wij gedeeld met de gemeente en vervoerder. Wij hebben daar een aantal belangrijke verbeterpunten aangegeven. Ook is er werk gemaakt van het her en der parkeren van de deelscooters. Veel burgers hebben daar last van.

Guusje nummer 30 is in de maak en er is zelfs een Den Bosche uitgave verschenen! Deze is geïnspireerd op onze verhalen. Er zijn diverse schouwen door onze werkgroep gedaan in nauw overleg met de gemeente en aannemers. Dat heeft veel mooie resultaten en verbeteringen opgeleverd! Op dit moment er wordt hard gewerkt aan een nieuwe inclusieagenda voor de komende jaren. Natuurlijk gebeurt dat samen met ervaringsdeskundigen.

Ondanks dat wij mensen tekort komen zijn wij heel tevreden met alles wat er door onze vrijwilligers is bereikt! Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan Werkgroep ViP? Dan horen wij dat graag. Neem dan contact met ons op!

Wij gaan in 2023 voor een nog inclusiever Almere!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s