Uitnodiging netwerkbijeenkomst aangepast sporten

De winnende foto van Sander

De positieve effecten van sport en bewegen zijn onmiskenbaar aangetoond. Bewegen draagt bij aan een langer en gezonder leven. Maar voor sommige inwoners is de stap om in beweging te komen een uitdaging. Op 7 november gaan we in het kader van ‘De Week van het Aangepast Sporten’ samen met inwoners van Almere en professionals in gesprek over hoe een goed netwerk kan ondersteunen om deze uitdaging te verkleinen. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Klik op de afbeelding hieronder om de hele uitnodiging te lezen. Je kunt het programma voor deze bijeenkomst ook nalezen op de speciale pagina op de website van de gemeente. Je kunt je daar ook inschrijven. Klik hier om naar die pagina te gaan.

Uitnodiging netwerkbijeenkomst Aangepast sporten

2 gedachten over “Uitnodiging netwerkbijeenkomst aangepast sporten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s