Gemeente Venray adopteert Guusje

Een Bijtje tekening met een hockeywedstrijd waar jongens en meiden met en zonder beperking in meespelen.

Tolerantie en respect. Dat is waar de campagne ‘Venray voor iedereen’ om draait. Net als Almere vindt ook Venray een inclusieve samenleving heel belangrijk. De prenten die bij de campagne horen kom je tegen op verschillende plekken in de gemeente Venray. Ze hangen bijvoorbeeld  aan de lantaarnpalen langs de Langstraat en de Maasheseweg. En ze zijn te zien op de grote LED-schermen langs beide wegen. Ze zijn ook regelmatig te zien in berichten op social media en in de lokale kranten. 

Een Guusje tekening met een hockeywedstrijd waar jongens en meiden met en zonder beperking in meespelen.

De prenten van Gemeente Venray zijn gebaseerd op onze ‘Guusje’ inclusiecampagne en zijn ontwikkeld in samenwerking met Werkgroep ViP Almere, Gemeente Almere en vormgever Geoffrey Cramm. Venray heeft 10 Guusjes geadopteerd en omgebogen tot hun stadssymbool Bijtje. We hebben dus uitbreiding van de de familie! Welke gemeente volgt?

Lees meer over de campagne van de Gemeente Venray op website: www.venray.nl/venray-voor-iedereen. Al onze Guusjes vind je hier: www.werkgroepvipalmere.nl/guusje/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s