Growing Green Speld

Deenemers van de werkgroep ontvangen de Growing Green Speld

Zaterdag 8 februari 2020 heeft de Floriade Inclusie Werkgroep de Growing Green speld ontvangen uit handen van wethouder Jan Hoek tijdens het Steigerfestival in Almere Haven. In deze werkgroep waren een aantal leden van Werkgroep ViP vertegenwoordigd. Deze erkenning wordt uitgereikt aan Almeerders die een bijzondere, creatieve en inspirerende bijdrage aan een Groen en Gezond Almere hebben geleverd.

De Floriade Inclusie Werkgroep heeft onder meer het mooie filmpje hieronder gerealiseerd. Dit filmpje is gemaakt door mensen met een beperking (en/of hun ouders) om te laten zien dat een toegankelijke Floriade in 2022 niet zomaar ontstaat. Ze liepen door het centrum van Almere en zagen nog wat zaken te verbeteren. Een inclusieve stad maak je met de mensen die daar mee te maken hebben. De gemeente Almere is dat in ieder geval van plan.

3 gedachten over “Growing Green Speld”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s