Toegankelijk Strandfestival Zand

Een prachtig uitzicht op het podium vanaf het rolstoelplatform bij Strandfestival Zand

Een toegankelijk strandfestival realiseren is niet eenvoudig. Dit hield Strandfestival Zand er niet van om het festival voor iedereen toegankelijk te maken. Zo was er een verhoogd podium waar de bezoekers over de hoofden van het publiek heen konden kijken. Het zicht op het hoofdpodium was perfect. Dat is goed te zien op de foto hierboven. De weg naar deze plek was verhard en je kreeg begeleiding om er te komen. Er was ook een invalide toilet met verschoonruimte op het terrein. Strandfestival Zand in Almere werd een voorbeeld van een toegankelijk festival. Heel gewoon toch!

Bezoekers op het rolstoelplatform bij Strandfestival Zand

Een gedachte over “Toegankelijk Strandfestival Zand”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s