Kleur- en Fotowedstrijd

De uitslag is bekend!

De opdracht voor de fotowedstrijd was om jouw beeld van inclusie te laten zien zien op een leuke, lieve, ludieke manier. Hiernaast kon je meedoen met een kleurwedstrijd. Alle winnaars ontvangen een cadeaubon met een leuke verrassing!

De maand april 2021 stond in het teken van inclusie. Inclusie betekent dat iedereen mee doet in onze maatschappij. Ook al heb je zichtbare of onzichtbare beperkingen. Daar hoort bij dat elk gebouw voor iedereen toegankelijk is, dus ook als je in een rolstoel zit of met een rollator loopt. En dat dat iedereen woonruimte heeft, in welke (woon)vorm dan ook. Maar ook dat iedereen een leven lang kan leren, met of zonder beperking. En dat je alles kan volgen, ook al kan je niet zien of horen. Werkgroep ViP zet zich samen met Gemeente Almere in voor een inclusieve samenleving!

Winnaar fotowedstrijd

De winnende foto van Sander

Deze foto is van Sander. De foto is genomen door zijn vader. Sander staat hier op de foto met Anouk Hoogendijk. Sander speelt G-voetbal bij Sportclub Only Friends. De voetbalafdeling van Only Friends is opgenomen door het grote Ajax. Hij speelt nu samen met 250 andere G-voetballers voor Ajax | Only Friends en is daar reuze trots op en Ajax ook! Een mooi voorbeeld van inclusie!

Deze foto is genomen vlak na de bekendmaking door de directeur van Ajax Edwin van der Sar. Anouk was toen speelster van Ajax 1 en het Nederlands elftal. Reden om samen even een spontane dep te laten zien! We feliciteren Sander met deze mooie foto en dit mooie verhaal!

Winnaars kleurwedstrijd

Hieronder staan de vier winnaars van de kleurwedstrijd. Alle vier stuk voor stuk mooie prestaties!

Kleurplaat van winnaars Davina en Louise
Deze kleurplaat is van Davina en Louise. Wij vinden het leuk dat deze samen is ingekleurd. Goed voor de originaliteitsprijs!
Kleurplaat van winnaar Georgtina
Deze is van Georgtina. Wij vinden het origineel dat zij er dingen bij heeft verzonnen en dat iedereen hetzelfde gekleed is!
Kleurplaat van winnaar Shaly
Deze is gemaakt door Shaly. We zijn onder de indruk van de mooie zachte kleuren en het oog voor details!
De kleurplaat van Nagepha.
Dit is de kleurplaat van Nagepha. Deze kleurplaat vinden wij heel netjes en heel vrolijk ingekleurd. Een verdiende winnaar!