Klaar voor het nieuwe jaar!

Een Guusje tekening met alle figuren uit de vorige Guusjes die je een gelukkig nieuwjaar wensen

Dit is het laatste Guusje van dit jaar. In dit Guusje ziet u personages die in één van de vorige Guusjes een rol hebben gespeeld. Er zijn 23 Guusjes met een boodschap. In één oogopslag kan de kijker zien tegen welke obstakels mensen met een beperking oplopen. Met de Guusje bewustwordingscampagne willen wij meer begrip vragen voor die situaties. De Guusjes zijn een initiatief van de werkgroep ViP en de gemeente Almere. De Guusjes mogen vrij gebruikt worden met bronvermelding. Vormgeving: www.geoffreycramm.nl

Het afgelopen jaar was voor velen niet makkelijk. Het bracht heel veel beperkingen met zich mee. Toch hebben wij niet stil gezeten. Onze ervaringsdeskundigen zijn veel gevraagd om een bijdrage te leveren aan beleid en onderzoek en wij hebben een bijdrage geleverd aan de uitvoering van de inclusieagenda. Er zijn diverse schouwrapporten gemaakt om verbeterpunten in de publieke ruimtes aan te geven. Het ViP café op 2 is in november en december doorgegaan. Het was fijn om elkaar weer in het echt te ontmoeten. Wij zijn zeker van plan om dat door te zetten in het nieuwe jaar. Elke 13de van de maand van 3 tot 5 uur is iedereen welkom voor een drankje en een hapje.

Natuurlijk wensen wij u een begripvol, mooi en vooral gezond 2022. Laten wij de wereld een stukje toegankelijker maken met elkaar in het nieuwe jaar.

Namens de deelnemers van het ViP: NAH forum, De Oogvereniging, stichting ABRI (LVG), Lichamelijk beperkten (LG), G-KRACHT politiek panel, Eigewijze Saskia en cliëntenraad GGZ. Fanny Jager en Marjan Heidstra (PR commissie ViP) en Marian van der Blom (onafhankelijk voorzitter ViP).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s